NaslovnicaVijestiMERCATO LUDUJE - Juventus, Inter i Roma kupuju kapitalce!

MERCATO LUDUJE – Juventus, Inter i Roma kupuju kapitalce!

Dok cijeli svijet gleda Svjetsko nogometno prvenstvo i čekaju da prođe barem grupna faza da klubovi krenu kupovati igrače koji su otišli kući, klubovi u Italiji uvelike rade – Juventus, Inter i Roma kupuju kapitalce. Mercato luduje dok ostali čekaju…

Kako pišu mediji iz Italije – Juventus bi u idućih 48 sati trebali i službeno potpisati Cancela koji je imao sjajnu u Interu gdje bio na posudbi iz Valencije. Joao Cancelo bio je na meti mnogih velikih klubova, među kojima i Manchester Uniteda, ali na kraju je najbolju ponudu poslao Juventus. Naime, sjajni Portugalac u moćnu momčad iz Torina stiže u transferu teškom 38 milijuna eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Inter već dugo pregovara transfer Radje Nianggolana. Radja bi u iduća 2-3 dana trebao potpisati za Inter u transferu teškom 24 milijuna eura + Nicolo Zaniolo i Davide Santon. Nicolo Zaniolo mladi je igrač iz Interove akademije koji je velika želja Monchija, iskusnog sportskog direktora Rome koji ima sjajno oko za talente. Osim Radje u Inter bi trebao doći još i Malcom iz Bordeauxa. Sjajnog krilnog igrača koji je bio na meti Arsenala.

[su_bet365_100bonus]

Radja ide u Inter, a Roma umjesto njega dovodi Pastorea u transferu teškom oko 20 milijuna eura. U redove Rome već su stigli veliki talenti poput Ćorića i Kluiverta, a Monchi želi dovesti još i Ziyacha, no taj je transfer sada upitan pošto je Roma gotovo pa sve dogovorila s PSG-om oko transfera Pastorea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!