NaslovnicaVijestiMESSI DAO ZELENO SVJETLO: Ako Valverde napusti Barcelonu, ova tri imena bi...

MESSI DAO ZELENO SVJETLO: Ako Valverde napusti Barcelonu, ova tri imena bi ga mogla zamijeniti!

Messi dao zeleno svjetlo. Ako Valverde napusti Barcelonu, ova tri imena bi ga mogla zamijeniti! Lionel Messi je dao zeleno svjetlo Barceloni u vezi sa trojicom menadžera koji se nalaze na njihovom popisu za zamjenu menadžera Ernesta Valverdea, listu koju je klub sastavio.

To su izvještaji iz Don Balon, koji napominje da se Blaugrana priprema u slučaju da Valverde odluči napustiti klub u bliskoj budućnosti i tri imena koja su spomenuta su Laurent Blanc, Ronald Koeman i Michael Laudrup.

Ova vijest bi trebala biti malo zabrinjavajuća za navijače Barcelone, jer je Blanc jedini menadžer na toj listi koji ima pravi doživljaj upravljanja sa najboljim europskim klubom.

[su_bet365_koeficijenti]

Najveće poslove Koeman i Laudrup su imali kada su bili zaduženi za Everton i Swansea, odnosno dva kluba koja nisu bili ni blizu razine na kojoj je Barcelona.

Laurent Blanc je imao uspješnu čaroliju sa francuskim divovima PSG-om, a francuski stručnjak im je pomogao da osvoje ukupno 11 domaćih trofeja tijekom tri sezone u Parizu.

Navijači Barcelone bi zasigurno voljeli da Valverde ostane na čelu na Nou Campu, jer je bivši menadžer Athletic Bilbaoa uradio vrhunski posao od dolaska u klub prošlog ljeta.

[su_bet365_100bonus]

54-godišnjak je osvojio La Ligu i Kup Kralja u svojoj prvoj sezoni, nakon što je izgubio samo tri utakmica u svim natjecanjima tijekom te sezone.

Međutim, ako Valverde šokantno napusti Barcelonu, možda ćemo vidjeti jednog od navedenih menadžera u Kataloniji, pogotovo kada im je Messi dao podršku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!