NaslovnicaVijestiLionel Messi dobio 'nemoralnu' ponudu od milijun dolara za plašt u kojem...

Lionel Messi dobio ‘nemoralnu’ ponudu od milijun dolara za plašt u kojem je podigao trofej Svjetskog prvenstva

Član omanskog parlamenta Ahmed Al Barwani ponudio je milijun eura za bišt koji je nosio Lionel Messi kada je podizao trofej na Svjetskom prvenstvu.

Katarski šeik Tamim bin Hamad Al Thani prije dodjele Svjetskog prvenstva ogrnuo je Lionela Messija crnim plaštem, što je na trenutak zbunilo brojne ljubitelje nogometa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon utakmice uslijedila je dodjela medalja i trofeja, a Messi je podigao najvažniji trofej u svijetu nogometa.

Međutim, učinio je to na neviđen način. Organizatori su Messija ogrnuli crnim ogrtačem i u njemu je podigao slavni trofej svjetskog prvaka.

Prizor je izazvao veliku pozornost, a fanovi su se pitali o čemu se radi, odnosno o tradicionalnom arapskom ogrtaču zvanom bišt.

Inače, riječ je o statusnoj odjeći, koja se povezuje s plemićima, utjecajnim ljudima i istaknutim osobama u vjerskom smislu.

Sada se javio Al Barwani pute Twitter i to javno, gdje je ponudio milijun eura za bišt kojim je bio ogrnut Messi.

“Dragi prijatelju Messi, čestitke Sultanata Omana na osvajanju Svjetskog prvenstva u Kataru”, napisao je milijarder i dodao:

“Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani me je oslijepio kada je stavio bišt, simbol velikodušnosti i mudrosti, preko tvojih ramena. Nudim ti milijun dolara da mi ga prodaš”, objavio je Al Barwani na Twitteru.

U izjavi za The National, Al Barwani je dodao da je uživo gledao kada je katarski šeik dao Messiju bišt, te da je ovaj turnir izvor ponosa za arapski svijet.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!