NaslovnicaVijestiDokaz da je Lionel Messi kompletniji igrač od Cristiana Ronalda do sada...

Dokaz da je Lionel Messi kompletniji igrač od Cristiana Ronalda do sada ove sezone

Cristiano Ronaldo protiv Lionel Messija je jedna rasprava za koju svi u nogometu, od navijača do igrača, imaju svoje mišljenje. Dva su fenomena proteklo desetljeće igrali na novoj razini sa svojim rekordnim nastupima i nevjerojatnom konzistentnošću tijekom tako dugogo razdoblja.

Dokaz da je

Barcelona i Real Madrid će se boriti u četvrtfinalu Lige prvaka nedugo nakon međunarodne pauze, ali su u domaćoj ligi potpuna razlika.

Barcelona, koja je još uvijek nepobjediva u La Ligi ove godine, dosegla je finale Kupa kralja, te će sigurno vratiti i naslov prvaka Španjolske.

Messi i Ronaldo bili su intstrumentalni za svoje klubove u sezoni 2017/18., ali postoji neupitan dokaz da je čarobnjak iz Barcelone potpuniji igrač ove sezone.

Leo i Cristiano u 2017/18

Nakon sorog početka, Ronaldo se vratio u život i bio je apsolutno senzacionalan u 2018. godini, dok je Messi bio nevjerojatnoj formi većinu sezone.

30-godišnjak je postigao 35 golova u 43 utakmice u 2017/18 sezoni, u usporedbi sa Ronaldom, koji je zabilježio 37 golova u 35 utakmica u svim natjecanjima.

Dakle, kao što ste i očekivali, oni nadmašuju sve rekorde u svojim timovima, ali tek nakon što pregledate ostala područja, počinjete vidjeti razliku između njih ove sezone.

[su_bonus]

Razlika između Messija i Ronalda

Messi ima više asistencija od bilo kojeg drugog igrača u Barceloni, ali zapravo je Karim Benzema koji je ove sezone namjestio najviše golova za momčad Zinedine Zidanea (devet asistencija, dok Ronaldo ima sedam).

Toni Kroos je stvorio najviše šansi i Marco Asensio je napravio najviše čistih prilika za postizanje gola za Madrid, ali u obje te kategorije u Barceloni, Messi je taj koji vodi glavnu riječ.

Gledajući na pasove, tu su Kroos i Messi ponovo. Oni su proizveli najviše ključnih pasova za Real i Barcelonu.

Dakle, dok su Messi i Ronaldo očito postigli najviše golova za Barcelonu i Real Madrid, Argentinac je također najbolji u svom timu u mnogim drugim područjima – a isto se ne može reći za Cristiana Ronalda.

Ovo nije kritika za 33-godišnjaka, koji je igrao osam utakmica manje – čovjek je apsolutni stroj za golove – to je tek još jedan pokazatelj da je Messi mnogo više od strijelca.

[su_live_koeficijenti]

Barcelonina zvijezda je kreator, igrač koji je uključen u izgradnju njihove igre i broj jedan za svoj klub u gotovo svim ključnim statistikama 2017/18 sezone – ne samo za golove.

Messi, koji trenutno ima više golova (25) i asistencija (12) od bilo kojeg drugog igrača u La Ligi ove sezone, će u subotu sa Barcelonom putovati u Sevillu, dok će Cristiano Ronaldo sa Realom ići u Las Palmas.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!