NaslovnicaVijestiMessi: Niko od nas ne želi da Real osvoji, navijamo za Atletico

Messi: Niko od nas ne želi da Real osvoji, navijamo za Atletico

Lionel Messi, najbolji nogometaš svijeta i igrač Barcelone, nada se da će Atletico Madrid savladati Real Madrid u finalu Lige prvaka.

Messi

“Jasno je da ljudi u Barceloni ne žele Real osvoji bilo što. Barcelonu bi zadovoljilo kada bi Atletico pobijedio u finalu. Ono što su oni napravili je veliko, njih nije lako pobijediti. Vrlo su težak protivnik i Simeone zbog toga zaslužuje pohvale”, rekao je Messi za ESPN.

Upravo je Atletico eliminirao Barcelonu u četvrtfinalu elitnog natjecanja, ali Blaugrana ima priliku da ponovno osvoji duplu krunu u Španjolskoj. Čeka je finale Kupa Kralja, a pred posljednje kolo u La Ligi ima bod više od Real Madrida (88 naspram 87)

“Eliminacija iz Lige prvaka je bio veliki udarac. Bili smo mnogo bolji od Atletica u prvoj utakmici i tada smo mogli riješiti dvomeč. U Madridu je bilo vrlo komplicirano”, rekao je Argentinac.

“Bilo bi sjajno kada bismo osvojili titulu i Kup Kralja. Znamo da neće biti lako. Imamo još dva finala, jedno u Primeri i jedno u Kupu. Prosuli smo dosta bodova u Primeri, ali smo se oporavili na vrijeme. I dalje je sve u našim rukama”, zaključio je Messi.

[su_sportingbet_premier_league]

Barcelona u posljednjem kolu gostuje Granadi, dok Real, također na terenu suparnika, igra protiv Deportiva.

Atletico Madrid, porazom od Levantea u gostima u nedelju 2-1 ispao je iz borbe za osvajanje naslova Primere. Iako je Atletico poveo u drugom minutu utakmice golom sjajnog Fernanda Torresa, domaćini su u 30. minuti utakmice uspjeli da se vrate golom Casadesusa, iako je od tada Atletico Madrid imao više šuteva i više prilika za gol šok je stigao u 90. minuti kada je Rossi iz redova Levantea postigoa gol za konačnih 2-1 i tako oduzeo Atleticu sve nade u vezi titule.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!