NaslovnicaVijestiMessi otklonio sve sumnje: Napokon progovorio o svojoj budućnosti

Messi otklonio sve sumnje: Napokon progovorio o svojoj budućnosti

Barcelona se je napokon nakon dugo vremena i službeno oglasila povodom sudbine njihovog najboljeg igrača Lea Messija te su jasno svima dali do znanja kakav je daljnji status argentinske zvijezde.

Messi otklonio sve sumnje

Lionel Messi je potpisao novi ugovor s Barcelonom koji važi do 30. lipnja 2021, objavio je katalonski gigant, dodavši da sada otkupna klauzula iznosi vrtoglavih700 milijuna eura. Peterostruki dobitnik zlatne lopte je u Barceloni od 2000. godine, a za prvu momčad je prvi put zaigrao prije 16 godina.

Sada već 30-godišnjak je u Barcu došao kada je ima svega  trinaest godina iz argentinskog tima Newell’s Old Boys, a za prvi tim je po prvi put zaigrao sa šesnaest godina u prijateljoskoj utakmici protiv Porta, a godinu dana kasnije je i službeno debitpvao u suretu protiv Espanyola.

>> Čeferin o PSG-u: Kazna oko financijskog fair playa je u postupku, PSG u narednom transfer roku…

S Barcelonom je u 17 sezona, osvojio Ligu prvaka četiri puta, tri puta Svjetsko klupsko prvenstvo i Europski super kup, La ligu osam puta, pet puta kup Kralja i sedam španjolski Superkup. Sa 30 naslova na svom kontu dijeli prvo mjesto  s ​​suigračem Andresom Iniestom.

Osvojio je četiri Pichichi nagrade za najboljeg strijelaca španjolskog prvenstva,  i četiri zlatne kopačke za najboljeg strijelca u Evropi. Čovjek s brojem deset na leđima je za Barcu odigrao ukupno 602 utakmice i pri tome je postigao 523 pogodka što je rekord Barcelone i španjolske La lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!