NaslovnicaVijestiCIJELO LJETO RONALDO JE ŽELIO DA JUVENTUS DOVEDE ZVIJEZDU BARCELONE: Napokon će...

CIJELO LJETO RONALDO JE ŽELIO DA JUVENTUS DOVEDE ZVIJEZDU BARCELONE: Napokon će ga dovesti u siječnju za 40 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo je navodno rekao Juventusu kako želi da dovedu Ivana Rakitića, a talijanski divovi sada planiraju ponuditi 40 milijuna eura za veznjaka, kojeg će dovesti u siječnju.

RONALDO JE ŽELIO

Rakitić je jedan od najvažnijih igrača katalonskih divova otkako je stigao iz Seville 2014. godine, jer je od tada odigrao 269 nastupa za klub.

U to je vrijeme osvojio niz glavnih trofeja, ali našao se na klupi u početku nove sezone sa pod vodstvom trenera Ernesto Valverdea, koji možda počinje preferirati druge opcije nad 31-godišnjakom.

Zauzvrat, to je možda pojačalo razgovore o mogućem odlasku sa Nou Campa, a sada Calciomercato izvještava da bi 40 milijuna eura plus 10 milijuna eura bonsua od Juventusa moglo biti dovoljno za dovođenje hrvatskog reprezentativca.

Ono što je još važno, dodaje se da će se prvo morati materijalizovati odlazak kako bi se stvorio prostor za Rakitića u Juventusu, ali Ronaldo kaže kako žarko želi da ovaj igrač dođe na Allianz stadion.

Odlazak nekog igrača iz Juventusa će svakako biti potreban, dok Guardian izvještava kako će Emre Can nakon ispada sa Sarrijem zbog izostanka iz Lige prvaka, napustiti tim, te bi to stvorilo mjesto za hrvatskog reprezentativca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!