NaslovnicaVijestiMessi otkrio ime jedinog igrača od kojeg je tražio dres

Messi otkrio ime jedinog igrača od kojeg je tražio dres

Messi otkrio ime jedinog igrača od kojeg je tražio dres! Ako imate tu čast igrati protiv Lea Messija, učiniti ćete sve kako biste dobili njegov dres.

Messi otkrio ime jedinog igrača od kojeg je tražio dres

Nedavno, kada je Juventus igrao protiv Barce na Campu Nou te prošao u polufinale Lige prvaka, obrambeni dvojac Juventusa Giorgio Chiellini i Leonardo Bonucci imali su prijateljsku “borbu” oko toga ko će zamjeniti dres sa Messijem. Na kraju, Bonucci je osvojio dvoboj i zamijenio dres s peterostrukim dobitnikom Ballon d’Ora, ali Messi nije bio toliko oduševljen što mjenja dres sa Bonucciem. Da li zbog toga što je Barca ispala ili zbog toga što je Bonucci odigrao vrhunsku odbranu protiv napadača Barce, ne znamo.

>> Otkriven razlog zbog kojeg Kante ne želi novi automobil

Messi je jednom izjavio da on nikada ne traži dres od nekoga, te da dres zamjeni ukoliko u protivničkoj ekipi nastupa neki igrač iz Argentine. Međutim, napravio je iznimku kada je u počecima svoje karijere igrao protiv fudbalskog velemajstora Zinedine Zidanea.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

“Ja nisam neko rado izmjenjuje dresove, pitao sam jednom u karijeri za dres … pitao sam Zidanea. Ne tražim dresove. Ako u protivničkoj ekipi igra Argentinac, zamijenit ću ga s argentincem. Ako ne igra, a neko drugi me pita, zamijenit ću sa njim. Ako ne, ne gledam u protivničke igrače i ne pitam ih za dres.” – završio je Messi.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!