NaslovnicaVijestiMessi otkrio šta mu je najveći san

Messi otkrio šta mu je najveći san

Jedan od najboljih nogometaša svijeta i zvijezda Barcelone Lionel Messi izjavio je da bi volio da se vrati u Newell’s Old Boys na zalasku karijere.

Lionel Messi

Messi je šest sezona proveo u mlađim kategorijama Newell’s, prije nego što je sa 14 godina prešao u Barcelonu i kasnije osvojio sve što se može osvojiti na klupskom planu.


“Baš bih volio da se vratim u Newell’s. To je nešto što uvijek imam na umu i što sanjam još od djetinjstva. Život se počeo mijenjati, ne žalim što sam rano otišao, ali bih volio da se vratim u klub u kojem sam odrastao “, rekao je Messi za argentinski Telefe Polemica.

Takvu mogućnost prošlog mjeseca nije odbacio ni potpredsjednik Newell’sa Cristian D’Amico, rekavši da postoji plan da se Messi vrati u argentinski klub.

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte za najboljeg igrača svijeta s Barcelonom je osvojio impresivnih 29 trofeja, među kojima osam titula španjolske Primere i četiri Lige prvaka.

KLADI SE
29-godišnjak je trenutno u najboljim godinama svoje karijere, kada se šokantno odlučio da napušta reprezentaciju, što je potreslo sve njegove navijače, a prije svega sve Argentince. Međutim, Messi se odlučio vratiti, gdje će biti dostupan za Argentinu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. i Copa Americi 2019, gdje bi se trebali kvalificirati.

Messi je bio vidno uzrujan nakon što je, opet, poražen u finalu Copa Amerike protiv Čilea ovog ljeta, nakon što je promašio jedanaesterac i postao tragičar te noći.

Argentinac je osporavan na reprezentativnoj razini, a sada je već vodio svoju zemlju u nekoliko finala, gdje je bio kapetan i došao tako blizu do podizanja trofeja, kako bi na kraju ponovo izgubio na penale.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!