NaslovnicaVijestiMessi: Poslije Barcelone želim da igram u Argentini

Messi: Poslije Barcelone želim da igram u Argentini

Poslije Barcelone želim da igram u Argentini, irekao je Lionel Messi. Barcelonin Lionel Messi je otkrio svoju želju da igra domaći fudbal u Argentini prije nego što se povuče.

Poslije Barcelone želim da igram u Argentini

Dobitnik Zlatne Lopte je rekao u nekoliko navrata da on neće igrati za bilo koji europski klub osim Barcelone, ali je priznao da će se vratiti u svoju zemlju nakon što se penzioniše.

“To je nešto što bi ja dalje radio. Ne znam kada, ali to je mogućnost”, rekao je bivši Newellov mladi igrač za El Grafico kada su ga pitali o šansama povratka u Argentinu.

“Nisam postavio sebi nikakve ciljeve, kratko ili dugoročno, ali ja bi da nastavim igrati dok to moje tijelo omogućava. Kad budem znao da je vrijeme donijet ću odluku.”

[su_bet_at_home_1]

Dok mnogi vjeruju da je 28-godišnjak najveći igrač svih vremena, ima i onih koji ukazuju na njegov nedostatak trofeja sa reprezentacijom i Messi je priznao da je to činjenica zbog koje je frustriran.

“Ja se uznemirim kad god izgubim sa Argentinom, jer znam da smo trebali pobijediti. Mi smo uradili dovoljno da osvojimo Svjetsko prvenstvo i Copa America.”, objasnio je Messi.

“Radije bih da osvojim nešto sa reprezentacijom. Nisam zainteresovan za evidenciju. Oni su tu, ali to nam neće osvojiti titule.”

Messi trenutno ima 49 golova za svoju zemlju – samo osam manje nego Gabriel Batistuta koji je rekorder u postignutim golovima za reprezentaciju Argentine.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!