NaslovnicaVijestiMessi postaje najplaćeniji igrač na svijetu!

Messi postaje najplaćeniji igrač na svijetu!

Lionel Messi, zvijezda Barcelone i reprezentacije Argentine pred potpisom je novog ugovora sa Barcom, kojim bi postao najplaćeniji nogometaš na svijetu.

najplaćeniji

Najbolji nogometaš Barcelone Lionel Messi će potpisati novi ugovor, prema kojem će zarađivati ​​35 milijuna eura godišnje i postati najplaćeniji nogometaš na svijetu. Mesijev otac Jorge i prvi čovjek Katalonaca Josep Maria Bertomeu će se narednih dana dogovoriti o novoj suradnji, što skoro sigurno znači da će Messi ostati u Barceloni do kraja karijere.

Messi će s novim primanjima nadmašiti trenutno najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda iz Real Madrida, koji novim ugovorom prima 25 milijuna eura po sezoni, piše španjolski list As.

Argentincu sadašnji ugovor istječe za godinu i pol dana, dok će novi potpisati nakon višemjesečnih pregovora.

Messi je na Camp Nou od svoje 13 godine. Prošao je kompletnu školu katalonskog giganta, ali posljednjih mjeseci španjolska i europska štampa je u više navrata pisala o problemima na relaciji Barcelona-Messi, ističući da peterostruki osvajač Zlatne lopte ne želi produljiti ugovor s Kataloncima.

Kinezi to, navodno, žele iskoristiti i petogodišnjim ugovorom vrijednim 100 milijuna eura po sezoni pokušaju uvjeriti Messija da je njihov klub pravi za nastavak njegove karijere.

Ipak, sve da se ovi navodi i ispostave kao točni, veliko je pitanje da li je argentinski reprezentativac spreman, u trenutku kada još uvijek nije blizu nogometne mirovine, Europu zamijeni izazovima na azijskom tlu.

Messi je trenutno vodeći strijelac španjolske La Lige, sa 11 postignutih golova, uz koje je dodao i 3 asistencije. Takođe, najbolji je strijelac i u nedavnoj završenoj grupnoj fazi Lige prvaka, sa 10 pogodaka na svom kontu.

Barcelona u narednom kolu La Lige dočekuje Espanyol u katalonskom derbiju. Za vodećim Realom zaostaju šest bodova na tablici.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!