NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo su svi golovi koje je Cristiano Ronaldo postigao u svojoj...

(VIDEO) Ovo su svi golovi koje je Cristiano Ronaldo postigao u svojoj karijeri. Snimak traje tri sata

Nogometnu profesionalnu karijeru Cristiano Ronaldo započeo je 2002. godine igrajući za Sporting iz Lisabona. S više od dva desetljeća iskustva, njegova karijera i dalje cvate, a ovaj portugalski napadač odavno je postao ikona nogometa i mnogi ga smatraju jednim od najboljih, pa čak i najboljim nogometašem svih vremena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nastavljajući svoju karijeru s renomiranim klubovima poput Manchester Uniteda, Real Madrida i Juventusa, Cristiano Ronaldo danas igra za Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, nastavljajući nizanje golova. Postigao je više od 100 golova za Juventus, gotovo 150 u dresu Manchester Uniteda, dok je kao igrač Reala ostvario nevjerojatan uspjeh s 450 golova u 438 odigranih utakmica. Također, drži rekord u broju pogodaka za portugalsku reprezentaciju s impresivnih 128 golova. Prema dostupnim podacima, ukupno je postigao 873 gola tijekom svoje karijere.

Autor kompilacije tvrdi da su svi golovi igrača dostupni u istom videu koji možete pogledati ispod teksta. Za pregled svih golova će vam trebati oko tri sata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!