NaslovnicaVijestiMessi progovorio o sukobu sa Dybalom, Sampaoli o šansama da zaigra na...

Messi progovorio o sukobu sa Dybalom, Sampaoli o šansama da zaigra na SP

Zvijezda argentinske reprezentacije Lionel Messi progovorio o sukobu sa Dybalom, te objasnio zbog čega njih dvojica ne mogu igrati zajedno.

Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi istakao je da nema sukob sa suigračem iz reprezentacije Paulom Dybalom, ali da su se složili da ne mogu zajedno igrati.

Messi se nadovezao na riječi zvijezde Juventusa da bi bilo teško da njih dvojica zajedno budu na terenu, prije svega jer igraju na istim pozicijama, nakon čega Dybala nije dobio poziv izbornika Jorgea Sampaolija za prijateljske utakmice protiv Italije i Španjolske.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Pričali smo Paulo i ja, sve što je rekao je istina, u Juventusu ima istu rolu kao ja. Igrao je po lijevoj strani pored mene i nije bio iskorišten. Teško nam je da budemo lijevo, za razliku od desne strane jer možemo ući u sredinu. Razumijem Dybalu”, rekao je Messi Fox Sportsu.

“Ovo SP je za neke igrače možda i posljednje te smatram kako je ovo prava prilika da se pokažemo i pobjedimo. Nismo favoriti kao Brazil i Španjolska”, dodao je as Barce, rekavši kako su Njemačka i Francuska takođe kvalitetne momčadi.

Transfer glasine: Barca šalje šokantnu ponudu za nogometaša Uniteda, Neymar postavio uslov Realu, City želi nogometaša Bayerna

SLUŽBENO: Revolucionarne promjene u Ligi prvaka od sljedeće sezone!

Izbornik Sampaoli odbacio je tvrdnje da je otpisao Dybalu za Svjetsko prvenstvo, kako su mnogi protumačili njegovu prethodnu izjavu.

“Nije korektno da se govori da je Dybala otpao za Svjetsko prventsvo. Nije pozvan iz razloga što sam htio vidjeti druge igrače. I dalje mi je u mislima i ima šansu da ode u Rusiju”, rekao je Sampaoli i dodao da situacija nije ista kod kapetana Intera Maura Icardija zbog jake konkurencije.

[su_watch_live_football]

Govoreći o Dybali, Sampaoli je ranije izjavio: “Ili mi ne razumijemo kako ga možemo koristiti ili se on ne može uklopiti u naše ideje koje su potpuno drugačije od onih u klubu.”

Argentina će igrati na Svjetskom prvenstvu u skupini D s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!