NaslovnicaVijestiLionel Messi još uvijek nema asistencija u La Ligi ove sezone!

Lionel Messi još uvijek nema asistencija u La Ligi ove sezone!

Lionel Messi nije imao sjajnu sezonu po svojim uzvišenim mjerilima, jer još uvijek nije upisao asistenciju u La Ligi ove sezone.

Lionel Messi još uvijek

Šesterostruki osvajač Zlatne lopte oborio je rekord asistencija u španjolskom prvenstvu prošle sezone kada je pored 25 golova postigao i 21 asistenciju.

No, iako je dva puta asistirao u Ligi prvaka, Messi nakon 12 utakmica iznenađujuće nema nijednu asistenciju u La Ligi.

Messi inače asistira u snu sa nevjerojatnim pasovima, ali to se baš nije dogodilo u prvim mjesecima 2020/21 sezone pod vodstvom Ronalda Koemana.

Navijači su istakli kako je Messi i dalje visoko produktivan – neki smatraju da njegova ključna dodavanja nisu rezultirala golovima.

Prema satistikama, Antoine Griezmann, Philippe Coutinho i Martin Braithwaite krivi su što su propustili 15 velikih šansi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!