NaslovnicaVijestiOBJAVLJEN RAZGOVOR IZ SVLAČIONICE: Evo što je Messi rekao suigračima pred susret...

OBJAVLJEN RAZGOVOR IZ SVLAČIONICE: Evo što je Messi rekao suigračima pred susret protiv Liverpoola prošle sezone!

Danas je objavljen zanimljiv video iz Barcelonine svlačionice pred susret protiv Liverpoola u Ligi prvaka prošle sezone koji otkriva što je točno Lionel Messi rekao svojim suigračima pred ‘katastrofu’ koja je zatim uslijedila.

Messi upozorio suigrače pred susret protiv Liverpoola

‘Redsi’ su pred uzvratni susret polufinala imao zaostatak od čak tri gola, te im je malo tko davao šanse za prolazak u finale najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

Ključnu ulogu u toj pobjedi Barce kod kuće imao je upravo Messi, koji je pokušao motivirati i upozoriti svoje suigrače na Anfieldu pred uzvrat. U novom dokumentarcu pod nazivom ‘Matchday: Inside Barcelona FC’ otkriveno je što se točno događalo u svlačionici katalonskog giganta pred svaku utakmicu prošle sezone.

Najbolniji poraz im je bio svakako taj na Anfieldu, kada su izabranici Jurgena Kloppa pobijedili 4-0, te tako preokrenuli rezultat i prošli u finale, te kasnije i osvojili takmičenje. Messi je u svlačionici rekao: “Ne smijemo propustiti ovu priliku, u redu? Dajte sve od sebe sada kad smo ovdje. Moramo započeti jako. Zapamtite, poraz u Rimu je bila naša krivica, ničija druga. Ne možemo dopustiti da se isto dogodi. Sami smo krivi za to.”

Argentinac je, naravno, pričao o porazu iz sezone ranije, kada je Barcelona također u polufinalu uspjela prokockati prednost iz prvog susreta protiv Rome. Dodatni snimci pokazuju nevjericu i šok Valverdeovih igrača nakon ispadanja protiv Liverpoola, a Alba je skoro bio u suzama čak i na poluvremenu, kao da je znao što se ponovo sprema.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!