NaslovnicaVijestiMESSI U MANCHESTER CITYJU? Guardiola odgovorio na špekulacije o navodnoj ponudi za...

MESSI U MANCHESTER CITYJU? Guardiola odgovorio na špekulacije o navodnoj ponudi za Lionel Messija!

Messi u Manchester Cityju? Guardiola odgovorio na špekulacije o navodnoj ponudi za Lionel Messija! Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola je porekao da su prvaci Premier lige prošle godine poslali ponudu za Barceloninog Lionel Messija.

Messi u Manchester

Dvojac je radio zajedno na Nou Cmapu između 2008. i 2012. godine, osvojivši brojne velike trofeje, uključujući dva naslova Lige prvaka.

Guardiola je često zvao Messija najboljim igračem na svijetu i prema španjolskoj publikaciji El Mundo Građani su navodno ponudili 250 milijuna eura za argentinsku zvijezdu u 2017. godini, ponuda koja je ispunila klauzulu za oslobađanje, koju je u to vrijeme u svom ugovoru imao Lionel Messi.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, menadžer Građana je odgovorio na te glasine na konferenciji za novinare u petak, odbacujući bilo kakve izvještaje i govoreći da su neistiniti i inzistirajući da bi to bio šokantan transfer za Premier ligu i da to nikada nije bilo u Messijevim planovima.

“Kada sam napustio Barceloni i otišao u Bayern Munchen i sada Manchester City, nikada nisam pitao Lionel Messija da dođe i pridruži mi se,” rekao je Guardiola za Sky Sports.

“Nikada nisam otišao u klubove i rekao ‘Želim ovog igrača. Nikada. Zato što znam koliko je važan za Barcelonu.”

“Nikada nisam napravio prvi korak i nikada to ne bih učinio.”

[su_bet365_koeficijenti]

Messi je proveo svoju cijelu karijeru u Barceloni i tamo je rekordni strijelac kluba, bez znakova usporavanja kod 31-godišnjaka.

Argentinac je općenito smatran najvećim igračm u povijesti nogometa i on je vjerojatno bio najbolji u tom vremenu sa Pep Guardiolom, budući da je Barcelona revolucionirala način na koji se igrao taj nogomet tijekom četiri godine na čelu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!