NaslovnicaVijestiMessi u Manchester Cityju? - samo ako napusti Barcelonu

Messi u Manchester Cityju? – samo ako napusti Barcelonu

Messi u Manchester Cityju? Lionel Messi je odabrao Manchester City kao njegov prvi izbor – ako ode iz Barcelone. Giganti iz Premier lige su uvjereni da će najbolji igrač na svijetu preseliti na Etihad, ako bude u iskušenju da se testira u Premier ligi.

Messi u Manchester Cityju

Šefovi Cityja smatraju da bi mamac ponovnog rada sa novim menadžerom Pep Guardiolom napokon mogao zavesti Argentinca da napusti Nou Camp.

Također ima jak odnos sa sportskim direktorom Cityja, Txiki Begiristain i izvršnim direktorom Ferran Soriano.

Messi koji ima 28. godina, ima još nešto više od dvije godine ugovora sa Barcelonom. Očekuje se da će pristat na produženje na kraju sezone i povećanje nevjerovatne plate.

Ali, City će navaliti. Ako budu dobili znak da Messi želi da se oproba u inostranstvu i budu imali jasne naznake od igrača, on će im biti prvi izbor.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Od Cityja se očekuje da će potpisati četiri ili pet novih igrača ovog ljeta. Oni drže oko na svim igračima Barcelone u slučaju da se neki od njih odluči ponovo raditi sa Guardiolom kada zamijeni Manuel Pellegrinija na kraju sezone.

U međuvremenu, Kevin De Bruyne vjeruje da će biti sperman da se vrati u akciju nakon reprezentativne pauze za City.

Belgijski internacionalac je oštetio ligamente koljena i uganuo gležanj krajem januara.

“Oporavak ide dobro. Jako sam dobar na treningu i razmišljao sam da ću se vratiti prije roka, tako da bi se otprilike trebao vratiti nekad poslije reprezentativne pauze,” rekao je De Bruyne.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!