NaslovnicaVijestiMessi zatražio da ovaj nogometaš nikada više ne zaigra za Barcu!

Messi zatražio da ovaj nogometaš nikada više ne zaigra za Barcu!

Lionel Messi zatražio je nakon poraza od gradskog rivala Espanyola u španjolskom Copa del Reyu da jedan nogometaš katalonske momčadi bude protjeran iz tima.

Trener Barcelone Ernesto Valverde izveo je na teren postavu sa nekoliko prvotimaca koji su inače starteri u La Ligi, poput Piquea, Sergi Roberta, Paulinha, Busquetsa i Messija, ali to im nije pomoglo da izbjegnu poraz u prvoj utakmici četvrtfinala.

Uprkos nadmoći u posjedu lopte, mnogobrojnim šansama, dosuđenom penalu, koji je propustio realizirati Lionel Messi, Barca će u uzvratu na Camp Nou morati juriti zaostatak, pošto je Melendo u 88. minutu utakmice donio pobjedu domaćima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Prema saznanjima Diario Gola, Messi je bio bijesan nakon poraza, te je zatražio da Aleix Vidal više ne dobija šansu u Barceloni.

Španjolac ove sezone nije imao mnogo prilika da pokaže šta zna, a nije impresionirao ni ovaj put, što je navodno razbijesnilo Messija u ionako lošoj večeri za katalonskog giganta.

Transfer glasine: Real pronašao zamjenu za BBC trio, Joao Mario odbio klub iz Premier lige, Giroud se seli u Njemačku

 EMOTIVNE PORUKE: Evo kakve su poruke Messi i Neymar poslali Ronaldinhou nakon njegovog odlaska u mirovinu

S obzirom na sve, Valverde, koji ni sam nije zadovoljan igrom Vidala, vjerovatno će razmotriti njegovu selidbu. 28-godišnjak je stigao u Barcu 2015. iz Seville. On je debitovao je tek šest mjeseci nakon dolaska jer je FIFA Barceloni zabranila registraciju igrača.

Enrique je u početku davao šansu Vidalu, ali nakon toga mu je značajno smanjio minutažu, što je ostalim klubovima dalo prostora da pregovaraju sa Vidalom i pokušaju ga dovesti u svoje redove. Jedan od njih je bio i Juventus, čiju ponudu je Vidal na kraju odbio.

Vidal je u veljači prošle godine doživo tešku ozljedu zgloba u utakmici protiv Alavesa, zbog koje je morao pauzirati pet mjeseci.

Za Barcelonu je odigrao 42 utakmice u svim natjecanjima, postigao 4 gola, te upisao 11 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!