Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Messi želi njegov povratak: On je među najboljim napadačima na svijetu

Zvijezda Barcelone Leo Messi tvrdi kako je njegov zemljak jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku, te da bi se trebalo njegovo ime naći na spisku reprezentacije Argentine.

Messi

Kako prenose mediji iz Argentine, napadač Juventusa Higuan nije dobio poziv u posljednih par utakmica zbog toga što je priliku dobio fantastični Mauro Icardi.

“Ako mene pitate onda je Higuan jedan od najboljih napadača na svijetu trenutno”, rekao je Leo Messi, te dodao:

“On vam to dokazuje u Juventusu, te naravno da nije ista stvara kada se igra za Argentinu.”

Rekao je Leo Messi kako njegov zemljak Gonzalo Higuan ne voli kritike, te da je bilo dobro za njega što nije igrao za reprezentaciju u posljendjih nekoliko utakmica.

“On ne voli kritike, jednostano mu ne godine nas dvojica smo dosta puta vodili razgovore o tome.”, rekao je Leo Messi, te dodao:

“Mislim da ovaj period bez reprezentativnog nogometa bio jako dobar za njega, jer se jednostano mogao fokusirati samo na treninge i na svoje poboljšanje.”

“Drag mi je kao i čovjek van teren. On mora biti zajedno s našom selekcijom na terenu”, tvrdi napadač Barcelone.

Higuan trenutno ima devet golova i četri asistenciji u Seriji A za Juventus, koji je trenutno treći na tabeli u Italiji, a za prvoplasiranim Interom ima zaostatka dva boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: