NaslovnicaVijestiOvo je dokaz koliko je korona usporila nogomet! Nogometaši Reala nakon provg...

Ovo je dokaz koliko je korona usporila nogomet! Nogometaši Reala nakon provg treninga: “Razočarani smo, kao da smo prvi put igrali nogomet”

Defanzivac Real Madrida Dani Carvajal opisao je prvi trening u trenerskom centru kluba nakon dvomjesečne izolacije. Iskustvo je bilo sve, samo ne ugodno.

zvijezda Real Madrida

Dugo odsustvo grupnih treninga, rada s loptom i svega ostalog što pripada trenerskom procesu treniranja također se osjeti i na takvim igračima kakve u svojim redovima ima španjolski div Real Madrid. Bočni defanzivac Dani Carvajal španjolskim je medijima opisao iskustvo prvog treninga u klupskom centru i otvoreno priznao da je osjećaj na terenu vrlo neobičan.

Nevjerovatan događaj u Bugarskoj: Od naredne sezone u ligi gledat ćemo okršaj “kopije” i “originala”

“Mnogi od nas imali su poteškoće u kontroli lopte. Nije moguće uspoređivati ​​trening u centru sa treningom kod kuće. Prvi dan je bio potpuno očajan. Kao da prvi put igramo nogomet. Sada je sve bolje i bit ćemo spremni prije ili kasnije. Moramo slijediti protokole i nadamo se da ćemo moći igrati ponovno “, rekao je Carvajal.

Datum nastavka La lige još uvijek nije poznat a nagađa se da bi prvensto trebalo početi sredinom idućeg mjeseca.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!