NaslovnicaVijestiMesut Ozil igrač mjeseca u Arsenalu

Mesut Ozil igrač mjeseca u Arsenalu

Iz Arsenala su potvrdili da je Mesut Ozil osvojio nagradu za igrača mjeseca po četvrti put ove sezone.

Mesut Ozil igrač mjeseca u Arsenalu

Ozil je upisao svoju 18. asistenciju u Premier ligi u prošlom mjesecu, iako su “Topnici” prošli kroz veoma težak period u mjesecu iza nas.

Kako piše na klupskoj službenoj stranici, njemački reprezentativac je završio prvi u glasanju ispred Petr Čecha i Dannya Welbecka. 27-godišnji playmaker je dobio 36% glasova, dok 33-godišnji Čech nije bio daleko iza njega, osvojio je 26% glasova.

Ozil je igrao u sve četiri utakmice Premier lige u veljači, u kojima je postigao dva gola i stvorio ukupno 24 prilike, a ukupno u sezoni je stigao do 111 kreiranih prilika. Od te 24, dodatne dvije je pretvorio u asistencije, te ga sada samo dvije asistencije dijele od izjednačavanja Thierry Henryjevog rekorda koji iznosi 20 asistencija u jednoj sezoni.

Pored toga, Ozil je bio uključen u oba pogotka svog tima prošle nedjelje na Old Traffordu, kod prvog je ubacio Welbecku koji je postigao gol protiv svog bivšeg kluba, a zatim je postigao i utješni pogodak u drugom poluvremenu, nedugo nakon što je Ander Herrera postigao treći gol za Manchester United.

Po broju kreiranih prilika u prošlom mjesecu prati ga Alexis Sanchez koji ima 11 kreiranih prilika, a zatim Olivier Giroud sa samo sedam kreiranih prilika.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!