NaslovnicaVijestiMesut Ozil izabrao najboljih 11 sa kojim je igrao u karijeri

Mesut Ozil izabrao najboljih 11 sa kojim je igrao u karijeri

Nogometaš Arsenala i reprezentativac Njemačke složio je najbolju momčad s kojom je igrao do sada u svojoj karijeri. Zanimljivo je da je njemački nogometaš izabrao samo dva igrača iz svoje sadašnje momčadi, Arsenala u kojoj već igra svoju četvrtu sezonu. Pogledajte Ozilovih najboljih 11 igrača.

najboljih 11

“Neuera biram jer je najbolji na svijetu,” rekao je Mesut Özil pa nastavio:

U obrambenoj liniji nalaze se Marcelo, Ramos, Boateng i Bellerin, a Ozil je zatim objasnio svoj izbor.

“Mislim da je Bellerin najbrži igrač na svijetu. Nisam vidio nikoga poput Boatenga, a Ramos je gazda. S Marcelom sam uživao igrati, za obrambenog igrača ima sjajnu tehniku,” objasnio je Özil svoj izbor obrambene linije, a potom se prebacio na vezni red.

U veznom redu igraju Modrić, sam Ozil i Gundogan, a uslijedilo je objašnjenje i za takve odluke.

“I s Modrićem sam uživao, ima dvije sjajne noge i odlično oko za suigrače. Gündogan je pametan igrač, a naravno da bih izabrao i sebe.”

U napadu se nalaze dva nogometaša Real Madrida, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema i čileanski napadač, Alexis Sanchez.

“Napad? Na desnoj strani Sanchez jer radi jako puno i strašno želi biti uspješan. Benzema je kompletan igrač i jako je pametan pred golom, a Ronaldo je mašina. Postiže puno golova svake sezone.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!