NaslovnicaVijestiMesut Ozil na izlaznim vratima Arsenala: Želim otići u ovaj klub

Mesut Ozil na izlaznim vratima Arsenala: Želim otići u ovaj klub

Mesut Ozil favorizuje transfer u Manchester United sljedeće godine, navodi se u izvješćima. Mesut Ozil je svojim prijateljima rekao kako se želi preseliti u Manchester United i kako želi potpisati novi ugovor sa njima sljedeće godine, pišu izvješća britanskih medija.

Mesut Ozil na izlaznim vratima

Daily Mail tvrdi da je 29-godišnji pobjednik Svjetskog prvenstva oduševljen Manchester Unitedom i želi transfer na Old Trafford, jer njegov ugovor u Arsenalu ističe.

Ozilu je kao i Alexis Sanchezu ostalo tek nekoliko mjeseci u njihovom trenutnom ugovoru sa Topnicima, budući da je i dalje povezan sa odlaskom iz Arsenala.

U istoj priči se govori da je Ozil već odbacio ponudu novog ugovora u vrijednosti od 235.000 funti tjedno kojeg mu je ponudio Arsenal.

[su_watch_live_football]

U članku se kaže kako Ozil želi platu od 300.000 funti tjedno i da menadžer Manchester Uniteda, sa kojim je radio u Real Madridu, pomno prati njegovu situaciju.

Izvješće također tvrdi da je Ozil ‘prijateljima’ rekao kako favorizira prelazak u Manchester United u novoj godini.

Ostaje da se vidi hoće li Arsenal odlučiti da ponudi Ozilu tu platu koju on traži ili će ga pustiti možda čak u ovom mjesecu, kako ga ne bi izgubili u besplatnom transferu na kraju godine.

Nakon sjajnih partija na Svjetskom prvenstvu 2010. godine Ozil prelazi u Real Madrid iz Werdera. Naknada za njegov transfer je iznosila oko 15 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

U dresu Real Madrida je debitovao 22. kolovoza u prijateljskoj utakmici sa Herkulesom. U španjolskoj ligi je debitovao protiv Mallorce kada je u igru ušao u 62. minuti umjesto Angela Di Marije.

U ljetnom prijelaznom roku 2013. godine, Ozil prelazi u Arsenal. Iznos transfera je bio 50 milijuna eura i to je ujedno bio drugi najveći transfer u Premier ligi u to vrijeme.

Za reprezentaciju Njemačke je debitirao 11. veljače 2009. godine u prijateljskoj utakmici sa Norveškom. Prvi gol za reprezentaciju je postigao u svom trećem nastupu 2009. godine u prijateljskoj utakmici protiv Južne Afrike.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!