NaslovnicaVijestiMesut Ozil otkrio koji bi broj volio nositi u Arsenalu

Mesut Ozil otkrio koji bi broj volio nositi u Arsenalu

Mesut Ozil, njemački nogometaš jedan je od najboljih igrača u timu Arsenea Wengera ove sezone, a odlično se slaže sa čileanskom zvijezdom u londonskom timu, Aleixisom Sanchezom. Međutim, u posljednje vrijeme dovodi se u pitanje budućnost ovog njemačkog nogometaša turskog porijekla u Arsenalu. Za njemački list Kicker otkrio je koji bi broj volio nositi u nastavku karijere na Emiratesu.

broj

Ozilov ugovor istječe na ljeto 2018. godine, baš kao i Sanchezov što je izazvalo dozu straha među navijačima Arsenala, ali skorašnji intervju Ozila za njemački list Kicker ipak ih je malo ohrabrio. Ozil je rekao da bi volio produžiti ugovor sa Arsenalom, ali isto tako i dodao da njegov ostanak u londondskom klubu zavisi od ostanka Arsenea Wengera koji ga je i doveo na Emirates.

Ozil je također rekao da bi promjena broja na njegovom dresu mogla imati utjecaj, rekao je da bi volio nositi broj 10.

“Volio bih nositi dres sa brojem deset. Oduvijek sam to želio. Kada sam došao u Arsenal 2013. godine, Wilshere je nosio desetku, klub mi je rekao da ću ja dobiti broj 10 kada bude slobodan.”, rekao je njemački nogometaš za Kicker.

“Međutim, broj 10 je slobodan još od odlaska Wilsherea ljetos, ali još nisam bio u mogućnosti nositi dres sa brojem 10.”, završio je ovaj veznjak.

Ozil je ove sezone za Arsenal postigao pet golova i stvorio ukupno 45 šansi u 17 premierligaških nastupa ove sezone. Preciznost njegovog šuta iznosila je 47%, a Arsenal se trenutno nalazi na petom mjestu na tablici Premiershipa sa 41 bodom, jednim bodom manje iza četvrtog mjesta.

Sljedeća utakmica ih očekuje u gostima protiv Swanseaja u subotu, a onda će dočekati Burnley na Emiratesu u narednom kolu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!