NaslovnicaVijestiMesut Özil proglašen najboljim njemačkim nogometašem od strane magazina Kicker

Mesut Özil proglašen najboljim njemačkim nogometašem od strane magazina Kicker

Mesut Özil, nakon fantastične polusezone u dresu Arsenala, imenovan je najboljim njemačkim nogometašem koji igra u inozemstvu od strane magazina Kicker.

mesut ozil

27-godišnjak je upisao nevjerovatnih 16 asistencija ove sezone u Premier ligi, a njegov trud je prepoznao i njemački sportski magazin. Kicker svake godine proglašava pobjednike u raznim kategorijama, biraju najboljih 11 u Bundesligi, zatim najboljeg Nijemca koji igra izvan Njemačke, te mnoge druge.

Njegova konkurencija u ovoj kategoriji bili su veznjak Real Madrida Toni Kroos, defanzivac Valencije Shkodran Mustafi, veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger i veznjak Juventusa Sami Khedira.

Legendarni njemački reprezentativac Lothar Matthäus nije se složio s ovim izborom izjavivši: “Özil je previše nedostljedan. Očekujem još više od njega. Tu i tamo, on se skriva na terenu i ne možete ga vidjeti, kao u porazu 4-0 od Southamptona.”

U međuvremenu, u kategorijama za Bundesligu, Bayern je pomeo svu konkurenciju, čak sedam njihovih igrača izabrano je u najboljih 11 Bundeslige na svojim pozicijama, a to su: Manuel Neuer, Lahm, Jerome Philipp Boateng, Xabi Alonso, Douglas Costa, Thomas Müller i Robert Lewandowski.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!