NaslovnicaVijestiMesut Ozil reagovao na odlazak Wengera: Na društvene mreže postavio nevjerojatnu poruku...

Mesut Ozil reagovao na odlazak Wengera: Na društvene mreže postavio nevjerojatnu poruku za Francuza

Arsene Wenger je imao ogroman utjecaj na karijeru Mesut Ozila. Ozil je govorio o Wengeru u svojoj autobiografiji 2017. godine, objašnjavajući kako mu je menadžer Arsenala pomogao da se smjesti pri dolasku u Sjeverni London iz Real Madrida 2013. godine.

Mesut Ozil reagovao

“Arsene Wenger mi je također pomogao da se smjestim u Londonu”, napisao je Ozil. “On i njegova cijela obitelj napravili su sve napore kako bi se ja i moji prijatelji osjećali ugodno u Londonu od prvog dana.”

“Kada sam otišao na svoj prvu utakmicu sa svojom novom ekipom – na gostujuću utakmicu protiv Sunderlanda – Wenger je zamolio svoju bivšu ženu Annie da pazi na moje prijatelje i porodicu, tako da ne budu sami u Londonu.”

Postoji bezbroj priča o Wengerovoj velikodušnosti.

68-godišnjak je najavio da će napustiti Arsenal na kraju sezone, iznenađujući mnoge navijače.

[su_watch_live_football]

Posvete su brzo stizale, sa bivšim i sadašnjim igračima Arsenala koji su izražavali divljenje za čovjeka koji je tri puta osvojio Premier ligu i promijenio način na koji se misli o nogometu u Engleskoj.

Ozilova je poruka došla kasno, ali je vrijedilo čekati.

“Strast, poštovanje i uspjeh – to je ono o čemu se radi o Arsene Wengeru”, napisao je njemački igrač. “Hvala vam za sve što ste učinili za nas u Arsenalu i nogometnom svijetu.”

“Zahvalan sam svemu što ste me naučili i povjerenju koje ste mi ukazali bez obzira koliko je situacija bila teška. Merci šefe.”

Ozil je održao dužu počast na Sky Sportsu.

“On je glavni razlog zbog kojeg sam došao ovdje, uvjerio me i ponosan sam što sam igrao pod njegovim vodstvom”, rekao je 29-godišnjak, koji je osvojio tri FA kupa na Emiratima.

[su_champions_league]

“Svako ima puno poštovanja prema njemu, osvojio je mnoge naslove, razvio neke dobre igrače i uvijek je igrao izvrsan nogomet, tako da znate kao igrač, ako dolazite ovdje da ćete se moći razvijeti i igrati u tom stilu.”

“On je iskren čovjek, vrlo poštovan, dobra je osoba i svi žele igrati pod njegovim vodstvom.”

Nema sumnje da će, iako je Wenger možda nadmašio svoju dobrodošlicu u Arsenalu, njegova ostavština trajati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!