NaslovnicaVijesti'Ne sviđa mi se': Eden Hazard bi se riješio VAR-a kad bi...

‘Ne sviđa mi se’: Eden Hazard bi se riješio VAR-a kad bi mogao

Eden Hazard rekao je da bi u potpunosti maknuo pomoćnog video suca (VAR) iz nogometa da može.

Nogometaš Real Madrida govorio je o negativnim utjecajima VAR-a na igru ​​od kada je uveden, a Belgijanac je ustvrdio i da su sudačke pogreške sastavni dio igre.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U intervjuu za ESPN, novinar je upitao Hazarda: “Da postoji jedna stvar koju možete promijeniti u nogometu, promjena pravila ili nešto što želite vidjeti drugačije, što biste promijenili u igri?”

Hazard se isprva mučio da smisli odgovor i odgovorio je: “O igri? Pusti me da malo razmislim.” Zatim je rekao: “Znate da mi se ne sviđa toliko ovaj VAR. Ne sviđa mi se, uklonio bi ga. Zato što je dio nogometa da suci rade greške, a ljudi se samo žale cijelo vrijeme pa su zato napravili ovaj VAR.”

VAR je uveden kako bi svaka odluka bila što jasnija. Ali to je bila kontroverzna tema od prvog dana kada je tehnologija korištena.

U Premier ligi VAR je stalna tema razgovora jer je vrijeme potrebno za donošenje odluke predugo u usporedbi s drugim natjecanjima. Navijači na kraju slave odluku VAR-a, a ne stvarni gol.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!