NaslovnicaVijestiMichael Emenalo: Bili smo primorani da otpustimo Mourinha

Michael Emenalo: Bili smo primorani da otpustimo Mourinha

Bili smo primorani da ga otpustimo su bile riječi Chelseajevog Emenalo-a. Tehnički direktor Chelseaja, Michael Emenalo, sinoć je priznao da je postojao rat između Mourinha i njegovih igrača, i zbog toga je Roman Abramović morao da djeluje.

Bili smo primorani

“Očito je postojao opipljiv odnos između trenera i igrača i osjećamo da je vrijeme da djelujemo”, rekao je Emenalo, objašnjavajući zašto je Mourinho otpušten.

“Vlasnik je primoran da ga otpusti i to je bila veoma teška odluka za dobrobit kluba.”

“Mi smo jedan bod iznad ispadanja i to nije dovoljno dobro. Svaki navijač mora shvatiti da je ovaj klub u nevolji i nešto je trebalo da se uradi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Emenalo je također tvrdio da su igrači Chelseaja davali sve za Mourinha uprkos njegovim optužbama da su ga izdali.

“Ovo je ista grupa igrača koja je osvojila ligu i Liga kup prošle sezone, oni su to uradili velikom borbom i krvlju.”

“Oni su igrali po instrukcijama i pridržavali se svega što im je trener tražio. Lahko je napraviti zaključak (o igračima), ali to nije onaj zaključak koji klub prihvata.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!