NaslovnicaVijestiMichel: Mogao bih trenirati Real Madrid

Michel: Mogao bih trenirati Real Madrid

Trener francuskog Marseillea Michel vjeruje da ima sve što je potrebno da u budućnosti trenira klub kao što je Real Madrid, a također priznaje da bi se mogao okušati i na klupi reprezentacije Španjolske.

michel

Michel je bivši igrač Real Madrida za koji je u 14 godina, koliko je proveo u klubu, nastupio 559 puta, a za reprezentaciju Španjolske je skupio 65 nastupa.

Nakon subotnjeg poraza od Atletico Madrida, Zinedine Zidane je dao naslutiti da bi mogao napustiti Santiago Bernabeu na kraju sezone, iako je preuzeo klub početkom ove godine, a sve je izvjesnije da će selektor Španjolske Vicente del Bosque napustiti tu poziciju nakon ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

Michel vjeruje da bi on bio pogodan kandidat za bilo koju od te dvije pozicije, iako njegovom Marseilleu ove sezone i ne ide baš najbolje. Nalaze se tek na 13. poziciji, i skupili su samo osam pobjeda iz 27 odigranih ligaških utakmica.

52-godišnji Španjolac je izjavio: “Svaki trener bi volio voditi reprezentaciju. Bio sam oprezan u prošlosti po pitanju toga, ali ukoliko Del Bosque ode, što da ne?”

“Mogao bih trenirati Real Madrid. I dalje želim biti oprezan u vezi svojih odluka, ali osjećam se sposobnim da treniram Real Madrid. Kao njihov navijač, nadam se da će njihov trenutni trener imati što više pobjeda.”

“Kraljevski” klub trenutno zaostaje 12 bodova za vodećom Barcelonom nakon poraza u derbiju protiv Atletica, ali Michel smatra da problem nije u treneru, i da promjena trenera ne bi mnogo značila.

“Sada je trenutak da se zaustave i smire. Ništa se ne postiže promjenama trenera.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!