NaslovnicaVijestiMichy Batshuayi poslao poruku za Antonio Contea nakon što je postigao dva...

Michy Batshuayi poslao poruku za Antonio Contea nakon što je postigao dva gola za Dortmund

Mora da je frustrirajuće za Antonio Contea kada vidi kako Michy Batshuayi igra u dresu Borussije Dortmund. Belgijanac – koji je posuđen u klub iz Bundeslige nakon što su prodai Pierre-Emerick Aubameyanga u Arsenal – postigao je pet golova u prve tri utakmice.

Michy Batshuayi poslao

Još uvijek je vrlo rano, ali genijalna ‘Rekao sam vam’ situacija bi mogla da pogodi Antonio Contea.

Talijanski stručnja nikada nije imao previše povjerenja u Batshuayia kao svog početnog napadača, bilo to u odsutnosti Alvaro Morate ove sezone ili Diego Coste u prošloj sezoni.

Antonio Conteova sklonost da umjesto toga postavi Eden Hazarda kao lažnu devetku, govori o njegovom povjerenju ili nedostatku povjerenja u 24-godišnjaka koji je ove sezone dobio samo tri starta u Chelseaju.

[su_live_koeficijenti]

Batshuayi je na svim natjecanjima ubilježio respektabilnih 10 golova, unatoč sporadičnom sudjelovanju, ali to ga nije moglo spasiti posudbe u Dortmund, u nekom trenutku, gdje su mnogi pomislili na kraj njegove karijere u Chelseaju.

Međutim, eksplozivan start sa kojim je započeo svoj novi život na Signal Iduna Parku bi mogao dokazati suprotno.

Bivša zvijezda Marseillea dva puta je pogodila za pobjedu od 3-2 nad Atalantom u Europskoj ligi u četvrtak navečer, nakon čega je ponudio uvid u njegovo mučenje u zapadnom Londonu.

“Ne znam je li Conte gledao moje utakmice”, rekao je Batshuayi za The Sun.

“Sjedeći na klupi, postići gol i vratiti se na klupu vrlo je teško nositi se sa tim.”

[su_premierleague]

“Nije bilo lako u Chelseaju. Sad igram sa mnogo više samopouzdanja.”

“Usredotočeni su na Premier ligu i imaju važnu utakmicu u Ligi prvaka sljedećeg tjedna.”

“Nadam se da će im sve ispasti kako treba.”

Ne spominje se da li je Conte odgovorio na ove poruke svog igrača koji se nalazi na posudbi u Dortmundu, no Batshuayi ovo sigurno ne radi da bi dobio njegovu pozornost.

Dosad je bio odličan u napadačkoj liniji Borussije Dortmunda, ali bit će zanimljivo vidjeti kakav učinak će imati na status u Chelseaju sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!