NaslovnicaVijestiMichy nakon sjajnog starta u Dortmundu prozvao Contea!

Michy nakon sjajnog starta u Dortmundu prozvao Contea!

Michy Batshuayi furiozno je krenuo u Dortmundu, nakon 3 utakmice ima 5 golova i 1 asistenciju. 24-ogodišnji bio je u formi u Chelseaju, ali Conte mu jednostavno nije davao pravu priliku. Kada je Michy u Dortmundu sada konačno dobio minutažu svima je pokazao o kakvom je napadaču riječ, pa je odmah iskoristio priliku da prozove Contea.

Belgija definitivno ima ponajbolju momčad u Europi, ofanziva im je nevjerojatna: Eden Hazard i Kevin De Bruyne ponajbolji su igrači Premier lige, Lukaku trenutno nije u najboljoj formi, ali i dalje je nevjerojatno talentiran napadač, tu je dakako i sjajni Mertens, ali svoje mjesto u reprezentaciji traži i Michy Batshuayji koji je ove sezone zabio već 17 golova u samo 1430 minuta što znači da “Bats” u prosjeku zabija svake 84 mintue!

[su_bet365_100_bonus]

Morao je napustiti Chelsea u potrazi za minutama, a nakon što je Aubameyang otišao iz Dortmunda u Arsenal ukazala se prilika za odlazak na posudbu u Borussiju i tamo se Michy snašao odlično – tek je odigrao 3 utakmice, a sjajna publika Dortmunda već ga je zavoljela jer je u samo 270 minuta zabio 5 golova.

Nakon utakmice Dortmunda i Atalante ‘Bats’ je izajvio: “Nije u Chelseaju bilo lagano! Sada konačno igram više i pun sam samopouzdanja. Sjediti na klupi, pa ulaziti i nakon toga ponovno biti vraćen na klupu je zaista teško za svakog napadača, nisam se mogao pomiriti s tim.”

“Ne znam gledali trener Conte moje utakmice, on je vjerojatno fokusiran na Premier ligu, a i sada im dolazi teška utakmica u Ligi prvaka protiv Barcelone. Nadam se da će Chelsea proći dalje.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Zaista bio je Michy u nemilosti kod Contea, a to govore i ove brojke:

Premier liga – 2 gola u 353 minute
Liga prvaka – 2 gola u 122 minute
FA kup – 3 gola u 245 minuta
EFL trofej – 2 gola u 90 minuta
EFL kup – 3 gola u 276 minuta

Bats je ulazio s klupe, zabijao, a onda bi se ponovno vraćao na klupu jer nije imao povjerenje Contea. Bez obzira na pad forme njihovog glavnog napadača, Alvara Morate, jednostavno nije dobio pravu priliku i sve je izglednije da ako Michy ovako nastavi igrati za Dortmund da će klub iz Bundeslige iskoristi pravo da ga otkupi krajem sezone. Uostalom, konkurencija u Londonu sada je još veća jer je Conte doveo Girouda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!