NaslovnicaVijestiMignolet otkrio zašto je Jurgen Klopp kaznio Manea

Mignolet otkrio zašto je Jurgen Klopp kaznio Manea

Kako otkriva golman Liverpoola Simon Mignolet, njegov suigrač Sadio Mane dva puta je kažnjen zbog strogog režima spavanja koji je uspostavio trener Jurgen Klopp.

Mane kažnjen zbog nediscipline

Senegalski reprezentativac ima zanimljiv početak nove sezone. Nakon što je u prvih nekoliko utakmica igrao sjajno, Mane je morao propustiti tri utakmice zbog crvenog kartona koji je dobio protiv Manchester Cityja, a nakon toga je pretrpio povredu igrajući za reprezentaciju, zbog kojeg nije igrao dodatnih mjesec dana.

[su_bbworld]

On se u akciju vratio prošlog vikenda, kada je njegov tim slavio protiv Southamptona visokim rezultatom 3-0, te je postigao svoj prvi gol još od augusta.

Mane kažnjen zbog nediscipline

Unatoč sjajnom nastupu, izgleda da Maneu nedostaje discipline. Iako nije rekao na koji način, Mignolet je otkrio kako su Mane i Trent Alexander-Arnold kažnjeni već nekoliko puta u posljednjih par mjeseci jer su zaboravljali unositi podatke u posebnu mobilnu aplikaciju o tome koliko su spavali.

“Sadio Mane i Trent Alexander-Arnold su igrači koji su najviše puta kažnjeni u posljednjih nekoliko mjeseci”, rekao je Mignolet za Sky Sports.

“Moramo unijeti podatke u aplikaciju svako jutro o tome koliko smo sati spavali i koliko je dobar san bio, a njih dvojica zaboravljaju to uraditi.”

Kazniti igrače zbog ovoga je zasigurno bizarno, ali to pokazuje koliko Klopp zajedno sa medicinskim osobljem ažurno prati i analizira stanje svojih igrača.

[su_oglas]

25-godišnji Sadio Mane je ove sezone odigrao ukupno deset utakmica u Premier ligi i Ligi prvaka, te postigao četiri gola i podijelio tri asistencije.

On će danas zajedno sa Mohamedom Salahom, koji je u vrhunskoj formi, u derbiju 13. kola Premier lige igrati protiv prvaka Chelseaja na Anfieldu. Oba tima su u odličnoj formi u posljednje vrijeme, Liverpool ima tri uzastopne ligaške pobjede u kojima je postigao čak deset golova, dok je Chelsea slavio u posljednje četiri ligaške utakmice.

Redsi su trenutno petoplasirani sa 22 osvojena boda nakon 12 odigranih kola, dok su Plavci na trećem mjestu sa 25 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!