NaslovnicaVijestiMihajlović Balotelli možda više nikad neće zaigrati za Milan

Mihajlović Balotelli možda više nikad neće zaigrati za Milan

Trener AC Milana Siniša Mihajlović otkrio je detalje o budućnosti svog napadača Marija Balotellija, koji bi uskoro mogao napustiti San Siro nakon veoma lošeg nastupa protiv Genoe.

Mihajlović Balotelli možda više nikad neće zaigrati za Milan

Golovima Carlosa Bacce i Keisukea Honde Rossoneri su osigurali pobjedu, a napadač Liverpoola koji je trenutno na posudbi u talijanskom klubu kritikovan je nakon što nije ništa pokazao na toj utakmici.

Mihajlović je izdvojio talijanskog reprezentativac, kao i par drugih igrača, i dodao da oni možda više nikada neće zaigrati dok je on na klupi Milana.

“Morali smo pobijediti, a to smo i učinila. To je bio dobar nastup mojih igrača i nismo mogli riskirati u toj utakmici”, rekao je srpski trener za Mediaset Premium.

“Mario Balotelli možda više nikad neće zaigrati za Milan. Trebali smo postići treći gol, ali smo zakomplikovali utakmicu na kraju. To je također moja greška, a oni koji se nisu dovoljno žrtvovali za tim više nikada neće kročiti na teren.”

“Nije u pitanju samo Balotelli, tu su još dva ili tri igrača koji su odigrali loše baš kao i on, neću navoditi njihova imena, oni će se pronaći sami.”

Milan se nakon ove pobjede zadržao na šestoj poziciji u Seriji A, te je osvojio 43 boda iz 25 odigranih utakmica. Njihov cilj je top tri i kvalifikacija za Ligu prvaka sljedeće sezone, no od te treće pozicije ih dijeli šest bodova.

Juventus je pobjedom nad Napolijem preuzeo lidersku poziciju, te ima 57 osvojenih bodova, a prate ga “Napolitanci” sa bodom manje. Na trećem mjestu se nalazi Fiorentina koja je nakon preokreta savladala Inter, koji je na petoj poziciji. Između njih na četvrtom mjestu se nalazi Roma sa 47 osvojenih bodova.

Borba za Scudetto i plasman u europska takmičenja će biti po svemu sudeći neizvjesna do samog kraja.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!