NaslovnicaVijestiMihajlović: Kup Italije je naš prioritet

Mihajlović: Kup Italije je naš prioritet

Trener Milana, Siništa Mihajlović, izjavio je da je Kup Italije prioritet njegovog tima ove sezone.

mihajlovic

Milan će u okviru osmine finala kupa igrati protiv Sampdorije večeras, a Siništa inzistira da neće odmarati glavne igrače, iako se njegov tim nalazi na sedmom mjestu u Seriji A.

“Ne igramo u Europi, tako da je talijanski kup naš prioritet, moramo se plasirati dalje i osvojiti ovo takmičenje”, izjavio je za talijanske medije.

Mihajlović je također izjavio da se Keisuke Honda vratio u tim i da je spreman pred ogled protiv Sampdorije, ali da mu još uvijek nije zagarantovano mjesto u prvoj postavi.

“Morate pitati Hondu u čemu je problem. Morao je bolje iskoristiti prilike koje je dobijao. On je važan igrač, ali ukoliko neko igra bolje od njega, logično je da će ga zamijeniti. Spreman je za večeras i bit će među 23 pozvana igrača. Vidjećemo hoće li zaigrati od prve minute.”

Igrač koji definitivno neće igrati večeras je posuđeni Mario Balotelli, koji, kako Mihajlović tvrdi, ima problema za vrućicom, dok sa defanzivcem Lucom Antonellijom neće ni rizikovati, iako je spreman za povratak na teren.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!