NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Real plaća 90 miliona za napadača

TRANSFER VIJESTI: Real plaća 90 miliona za napadača

Uvodni dani prelaznog roka još nam nisu donijeli nikakav spektakularan transfer, izuzev prelazaka u Kinu za enormne iznose, međutim, i tome bi uskoro moglo da se stane u kraj, pošto bi kineska administracija za sport mogla da zabrani skupe transfere stranih igrača. U nastavku možete pročitati pregled transfer vijesti i spekulacija.

transfer

Liverpool i Manchester United u borbi su za potpis 17-godišnjeg napadača Nottingham Foresta, Bena Breretona.

Manchester City neće ponuditi novi ugovor lijevom beku Aleksandru Kolarovu. Sadašnji mu ističe na ljeto, a za reprezentativca Srbije zainteresovano je nekoliko klubova iz inozemstva.

Nice želi da dovede Manchester Unitedovog Memphisa Depaya. Francuski klub namjerava da dovede 22-godišnjeg napadača na pozajmicu sa pravom otkupa za 10 miliona eura.

John Obi Mikel nije upisao nastup za Chelsea ove sezone, pa je krenuo stopama doskorašnjeg suigrača Oscara, te se zaputio u Kinu, gdje mu je zakazan medicinski pregled u Tianjin Tedi.

Patrice Evra, defanzivac Juventusa, povjerio je prijateljima da bi želio da se vrati u United. Francuz je pao u drugi plan u torinskom klubu, u koji je došao 2014, nakon osam godina provedenih u Juventusu.

Arsenalova vedeta, Alexis Sanchez, mogao bi napustiti klub pošto je izrazio nezadovoljstvo nakon remija protiv Bournemoutha (3:3). Čileanac je istakao da mu je zasmetalo to što su njegovi suigrači slavili bod i povratak nakon tri gola zaostatka.

Real Madrid planira da dovede Paula Dybalu iz Juventusa, i spremni su da plate do 90 miliona eura, kao i da daju dozvolu Alvaru Morati da se vrati u Staru damu.

Jermain Defoe želi da napusti Sunderland i da se vrati u West Ham. Napadač je rekao da žali što je zatražio transfer nakon ispadanja “Čekićara” 2003. godine, kada je prešao u redove gradskog rivala Tottenhama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!