NaslovnicaVijestiMikkel Duelund polaskan interesom velikih klubova iz Premiershipa

Mikkel Duelund polaskan interesom velikih klubova iz Premiershipa

Mikkel Duelund polaskan interesom velikih klubova iz Premiershipa. Nakon što je impresionirao protiv Liverpoolove mlade ekipe za Dansku U20, veznjak je povezan sa prelaskom na Anfield. Mikkel Duelund je priznao da je uzbuđen što je povezan sa nekoliko vrhunskih klubova, uključujući Liverpool, prošlog ljeta.

Mikkel Duelund polaskan interesom velikih klubova iz Premiershipa

Mladić iz Midtjyllanda priznao je da veliki timovi nisu uspjeli da ga namame prošlog ljeta, ali ne bi se izvlačio na identitet tima.

Međutim, Redsi su bili povezani sa potezom za veznjaka nakon što je pobijedio i pomogoao protiv njihove U21 ekipe u prijateljskoj utakmici koju je igrao za Dansku U20.

Duelund, međutim, kaže da se osjeti kako mu je najbolja opcija da ostane u ekipi Midtjyllanda koji se sastaje sa Manchester Unitedom u Europa ligi večeras.

“Ne mogu komentirati konkretna imena klubova, ali kada sam prošlog ljeta saznao za interes velikih klubova, bio sam prilično uzbuđen i uzeo to kao vrlo lijep kompliment”, rekao je Duelund.

“Bilo je različitih glasina koje su me povezivale za mnoge velike klubove, ali prošlog ljeta bio sam potpuno siguran da želim da ostanem sa Midtjyllandom još najmanje jednu godinu.”

[su_sportingbet]

“Bio sam siguran da je ovo pravo mjesto za mene da ostanem igrati redovno u prvom timu na dobrom nivou sa europskim utakmicama također. Ono što je najvažnije, to mi je dozvoljeno i tako se još bolje razvijam.”

“U svojoj 18 godini, potpuno sam svjestan činjenice da moram napraviti neke velike korake da dođem na taj nivo, gdje želim biti u budućnosti.”

18-godišnjak je ostvario veliki napredak u međuvremenu. On je pozvan za Dansku U21 i postigao u tri takmičenja za Midtjylland, uključujući i kvalifikacije Lige prvaka.

“Imam mnogo samopouzdanja i nisam htio da odem u veliki klub i možda riskirati da igram za U19 opet.”

“Znam da nisam završen proizvod u 18-oj godini, ali sam otvorio svoj put za viši nivo i samo želim da nastavim tako.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!