NaslovnicaVijestiMILAN, INTER I SEVILLA U BORBI ZA VEZNJAKA CHELSEAJA: Koji klub će...

MILAN, INTER I SEVILLA U BORBI ZA VEZNJAKA CHELSEAJA: Koji klub će odabrati zvijezda Plavaca?

Milan, Inter i Sevilla u borbi za veznjaka Chelseaja. Koji klub će odabrati zvijezda Chelseaja? AC Milan i Inter su se navodno pridružili Sevilli u mogućem transferu za Chelsejevog veznjaka Cesc Fabregasa.

Milan

31-godišnjak ima ugovor sa Plavcima do kraja sezone, što nije iznenađujuće da je to izazvalo upitnike o njegovoj budućnosti u zapadnom Londonu.

Kao što je napomenuto u The Sunu, oba kluba iz Milana su voljna dovesti igrača Chelseaja, bez obzira na to hoće li to biti dogovor u siječnju sa malim cijenama, jer bi tako i Chelsea izbjegao da ga izgubi u besplatnom transferu, inače bi otišao na ljeto ukoliko nitko ne bude ponudio novac za njega u siječnju.

Međutim, kao što je istaknuo Calciomercato, Sevilla se također oduševila iskusnim veznjakom, pa se tek treba vidjeti da li će ga vratiti u Španjolsku i da li je to za Cesca više primamljivo nego novi izazov u Italiji.

Iako je, naravno, još uvijek ostalo vremena da Cesc Fabregas potpiše novi ugovor sa Chelseajem, činjenica da je Maurizio Sarri potpisao Jorhinha i Mateo Kovačića, zajedno sa N’Golom Kanteom i Ross Barkleyom, ostaje da se vidi da li se Fabregas uklapa u taj poredak.

Ozljeda ga je zadržala van terena od početka sezone u Premier ligi, ali kako nastavlja oporavak, mjeseci koji slijede mogu dati bolju naznaku o tome da li će imati ulogu u timu Sarrija ove sezone ili ne. Ako ne, onda će Milan, Inter i Sevilla biti spremni da naprave potez.

Milan će zasigurno imati smisla, jer Gennaro Gattuso se i dalje oslanja na njegov preferirani trio Giacoma Bonaventuru, Lucasa Bigliju i Fancka Kessieja, ali Inter i Sevilla imaju snažne argumente sa igrom u Ligi prvaka ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!