NaslovnicaVijestiMilan poslao službenu ponudu za igrača Bayerna!

Milan poslao službenu ponudu za igrača Bayerna!

Rossoneri su jedan od najaktivnijih klubova u ovom prijelaznom roku, te ne miruju ni nakon osam dovedenih pojačanja, pošto su poslali službenu ponudu za igrača Bayerna vrijednu 47 milijuna eura!

službenu ponudu

Ofanziva Milana u ljetnom prijelaznom roku ne jenjava. Nakon uspješno završenog posla oko ostanka Donnarumme i angažiranja Leonarda Bonuccija, rossoneri su se okrenuli ka supertalentiranom Portugalcu, nogometašu Bayerna Renatu Sanchesu (19).

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Klub sa San Sira poslao je bavarskom klubu je poslana službenu ponudu za dvogodišnju pozajmicu Sanchesa vrijednu sedam milijuna eura, uz opciju otkupa njegovog ugovora u ljeto 2019. po cijeni od 40 milijuna eura. Portugalski reprezentativac je prošlog ljeta stigao na Allianz Arenu iz Benfice, a slavni njemački klub je njegovu “slobodu” platio 35 milijuna eura.

Još jedan veliki transfer na pomolu: Bayern dovodi reprezentativca Njemačke?

SLUŽBENO: Keisuke Honda pronašao novi klub nakon odlaska iz Milana

Mauro Icardi: Vidjet ćemo da li je istina da on dolazi u Inter

STOPAMA IVANIŠEVIĆA: Evo gdje se kladiti na Marina Čilića u finalu Wimbledona

Ipak, u prvoj sezoni izvan rodne zemlje Sanches se nije najbolje snašao, odigrao je samo 17 utakmica i upisao svega 615 minuta na terenu. To je svakako razlog što su čelnici Bayerna kao jedan od prioriteta ovog ljeta označili prodaju portugalskog tinejdžera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!