NaslovnicaVijestiMilan želi da dovede zvijezdu Chelseaja u zimskom prijelaznom roku?!

Milan želi da dovede zvijezdu Chelseaja u zimskom prijelaznom roku?!

Španjolski mediji tvrde kako Milan želi da dovede zvijezdu Chelseaja u zimskom prijelaznom roku. Veznjak nije u prvom planu kod novog trenera Sarrija, što će klub sa San Sira pokušati da iskoristi, nakon neuspjelog pokušaja ovog ljeta.

Mediji u Španjolskoj tvrde da italijanski Milan planira u zimskom prijelaznom roku dovesti nogometaša Chelseaja Cesca Fabregasa.

Mediji su Fabregasa povezivali s rossonerima i tokom ljeta, ali je španjolski nogometaš na kraju ipak odlučio ostati na Stamford Bridgeu. Ipak, ove sezone pod vodstvom menadžera Maurizija Sarrija nije upisao nijedan nastup u Premier ligi.

[su_no1forfootball]

Dolaskom Jorginha iz Napolija i Kovačića iz Real Madrida, Španjolac je potpuno izgubio mjesto u početnih 11, te odlazak sa Stamford Bridgea se čini kao sasvim realna opcija.

Kako nije u planovima italijanskog stručnjaka, Fabregas planira da napusti klub iako to nije po volji predsjednika Chelseaja, Romana Abrahmovicha. Želi da igra što više pa se spominje odlazak u Milan narednog ljeta kada mu istekne ugovor.

Fabregasov ugovor sa Chelseajem ističe na kraju sezone, a portal Mundo Deportivo piše da ga 31-godišnji nogometaš sigurno neće produžiti. U dosadašnjoj karijeri je igrao za tri velika kluba, Arsenal, Barcelonu i Chelsea.

Za Chelsea je od 2014. godine upisao 132 nastupa i postigao 15 golova. U dresu reprezentacije Španjolske je u 110 utakmica upisao 15 pogodaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!