NaslovnicaVijestiMino Raiola otkrio koja dva kluba žele dovesti Marija Balotellija

Mino Raiola otkrio koja dva kluba žele dovesti Marija Balotellija

Mario Balotelli bi ovog ljeta mogao promijeniti klub, potvrdio je njegov agent Mino Raiola, te otkrio tko je zainteresovan za njegove usluge.

Raiola otkrio koja dva kluba žele dovesti Marija Balotellija

Nakon poprilično neuspješne posudbe u Milanu tokom sezone 2015/16, gdje je postigao samo jedan gol u 20 ligaških nastupa, francuska Nica je odlučila ponuditi mu jednogodišnji ugovor, te je u klub došao besplatno iz Liverpoola prošlog ljeta.

Balotelli je odigrao sjajnu sezonu. Nica je završila na trećem mjestu i obezbijedila Ligu prvaka sljedeće sezone, a talijanski napadač je postigao 15 golova u 23 ligaška nastupa.

S obzirom da mu ugovor ističe ovog ljeta, mnogo je špekulacija o njegovoj budućnosti. Povodom toga oglasio se i njegov agent Mino raiola, koji priznaje da su dva velika europska kluba zainteresovana za 26-godišnjaka.

“Balotelli mi vjeruje”, rekao je Raiola za Corriere dello Sport, te nastavio: “Njegovi nastupi u Nici su bili pozitivni, iako Mario mora ponuditi puno više.”

“Ja sam izbirljiv i on to zna. Da li će ostati u klubu? Žele ga Borussia Dortmund i Marseille, ali vidjet ćemo.”

Borussia Dortmund je u potrazi za novim napadačem, jer će gotovo sigurno ovog ljeta otići najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone Pierre-Emerick Aubameyang, a da li je Balotelli pravi izbor da ga zamijeni ostaje da vidimo.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!