NaslovnicaVijestiMino Raiola otkrio kolika je prava vrijednost Gianluigija Donnarumme

Mino Raiola otkrio kolika je prava vrijednost Gianluigija Donnarumme

Nogometni agent Mino Raiola rekao je kako vratar AC Milana Gianluigi Donnarumma vrijedi oko 119 milijuna funti. 16-godišnjak se upisao u povijest Serije A prošli mjesec kada se našao u početnih 11.

OIR_resizer

Njegova sjajna izdanja zainteresirala su i velike europske velikane – Manchester United i Chelsea, koji ga žele dovesti u svoje redove.

Raiola, koji zastupa Donnarummu, kao i Paula Pogbu, Marija Balotellija i mnoge druge smatra kako Donnarumma vrijedi mnogo.

“On vrijedi 170 milijuna eura (119 milijuna funti) i on je naša velika budućnost. On je nevjerojatan dječak i svi ga vole. On je već sada mali pobjednik, ali može postati veliki”, rekao je njegov agent za Mediaset Premium.

Donnarumma je u dresu Rosonera upisao šest nastupa ove sezone.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!