NaslovnicaVijestiMino Raiola otkrio koliko dugo će još igrati Zlatan Ibrahimović

Mino Raiola otkrio koliko dugo će još igrati Zlatan Ibrahimović

Prema mišljenju Ibrahimovićevog agenta Mina Raiole, napadač Manchester Uniteda će se aktivno baviti nogometom još pet ili šest godina.

Mino Raiola otkrio koliko dugo će još igrati Zlatan Ibrahimović

Legendarni Ibra je nedavno proslavio svoj 36. rođendan, a na vrhuncu igra već dugi niz godina.

Šveđanin je poznat po svojoj odličnoj fizičkoj spremnosti, a Raiola smatra da će mu upravo ona pomoći da nastavi igrati sve do svoje 40. godine.

On je u izjavi za švedski Expressen rekao: “Još toliko toga ima da ponudi. Mislim da će igrati još minimum pet ili šest godina. Neću mu dozvoliti da ode u mirovinu, jer mora raditi za mene.”

“Ja sam za njega radio godinama, sada je njegov red da uzvrati za uslugu. Moja djeca su odrasla i potreban mi je novac.”

[su_no1forfootball]

“Dogovorili smo se da će u sljedećih nekoliko godina raditi samo za mene. Plaća koju bude zarađivao ide meni, a njemu idu naknade namijenjene agentima.”

Ibrahimović ne igra od aprila ove godine, nakon što je pretrpio povredu koljena protiv Anderlechta u Europskoj ligi prošle sezone, a od tada je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom.

“Zlatana povrede ne mogu uništiti. On nije osoba koja se žali na takve stvari. On prihvati povredu i ona od njega napravi jačeg, boljeg i kompletnijeg igrača.”

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!