NaslovnicaVijestiMino Raiola otkrio koliko dugo će još Zlatan Ibrahimović igrati na profesionalnom...

Mino Raiola otkrio koliko dugo će još Zlatan Ibrahimović igrati na profesionalnom nivou

Agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola potvrdio je da su mnogi klubovi zainteresovani za dovođenje legendarnog napadača.

Mino Raiola otkrio koliko će Ibrahimović još igrati

Ibrahimović je na Old Trafford stigao prošlog ljeta kao slobodan igrač, te je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom, uz opciju produženja za još jednu godinu.

Međutim, 35-godišnjak je nedavno pretpio ozbiljnu povredu koljena, kojom je njegova budućnost u Manchester Unitedu ugrožena, a njegov agent je priznao da postoji mnogo opcija i zainteresovanih klubova ukoliko bude napustio “Teatar snova”.

“Da li će Ibrahimović ostati u Manchester Unitedu? Ne znam, uskoro ćemo razgovarati. Mnogi klubovi su se raspitivali za njega, igrat će još najmanje godinu dana, možda i dvije.”

“Razgovarat ću sa predstavnicima Uniteda o njegovoj budućnosti, ali još uvijek je rano. Dobio je ponude iz raznih liga, ali on će ostati u Europi.”

35-godišnji Šveđanin iza sebe ima sjajnu sezonu. Iako ju je završio ranije, ipak je prvi strijelac kluba.

U ukupno 46 nastupa pod vodstvom Josea Mourinha ove sezone bio je uključen u čak 38 golova. Sam je postigao 28, a 10 puta je bio asistent.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!