NaslovnicaVijestiMino Raiola: United nije bio prvi izbor Zlatana Ibrahimovića

Mino Raiola: United nije bio prvi izbor Zlatana Ibrahimovića

Mino Raiola otkrio je da prvi izbor Ibrahimovića nije bio Manchester United. Tri gola u isto toliko utakmica i Zlatan Ibrahimović već dokazuje da je više nego sposoban nositi se sa surovom Premier ligom.

Mino Raiola

Dolazak 34-godišnjaka bio je okružen sumnjom u srpnju – čak i ako je to bio slobodan transfer – zbog relativnog nedostatka iskustva sa engleskim nogometom.

Golovi protiv Bournemoutha i Southamptona (2) je vidjelo Ibrahimovića na vrhu liste strijelaca zajedno sa Sergiom Aguerom, koji će bez sumnje biti njegov najveći rival za Zlatnu kopačku.

Šveđanin stvarno izgleda kao da uživa u nogometu na Old Traffordu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, prema Ibrahimovićevim agentom, Mino Raiolom, napadač je možda volio da se pridružio drugom klubu.

Upitan za transfer Ibrahimovića i Paula Pogbe u United, rekao je za Premium Sports: “Sretan sam zbog Ibrahimovića i Pogbe. Oni su gladni pobjeda i tu je naravno i pobjednički projekat u Manchester Unitedu.”

U ovom trenutku, Raiola je objavio prilično veliku senzaciju mimo navedenih u prethodnom pasusu o tome gdje srce njegovog klijenta leži.

“Italije ne može priuštiti Ibrahimovića”, dodao je Raiola. “Milan je klub u njegovom srcu, ali njegova budućnost je na drugom putu.”

Raiola ne precizira da li je u pitanju Inter Milan ili AC, ali pretpostavljamo da je u pitanju AC nakon komentara koje je uputio 2012. godine.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Bivši reprezentativac Švedske rekao je: “Volim Milan. Svidjelo mi se tamo i osjećao sam se kao kod kuće. Ovo je klub u koji bi se se mogao vratiti ako bi morao birati.”

“Često, ne idete natrag na mjesto gdje ste već bili, ali Milan, tu bi se mogao zamisliti. Ovo je fantastičan klub.”

“Želim da uspiju u svim natjecanjima. Nadam se da će klub biti bolje. Ali, ako im je potrebna pomoć, znaju gdje sam.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!