NaslovnicaVijestiMino Raiola: "Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju"

Mino Raiola: “Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju”

Mino Raiola: “Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju”

Agent nogometaša Zlatana Ibrahimovića rekao je da bi njegov klijent sljedeće sezone mogao igrati u Italiji. Agent Mino Raiola rekao je za Sky Italiju da su za 35-godišnjeg Ibrahimovića zainteresirani brojni svjetski klubovi, a da je “moguć” prelazak u talijansku Seriju A.

zlatan vrati

“Brojni klubovi su zainteresirani za Ibrahimovića, također i iz američke MLS lige, ali bi i odlazak u Italiju bio moguć.”, naveo je Rajola.

“Napoli? Sve je moguće, ali mislim da Napoli neće biti njegov sljedeći klub.”, dodao je.

[su_no1forfootball]

>>Mbappe želi samo u jedan klub

Manchester United je odbio produžiti ugovor sa švedskim napadačem, pošto će se Ibrahimović tek sljedeće godine vratiti na teren, kada se oporavi od operacije ligamenata. On se ozlijedio u utakmici protiv Anderlechta u Ligi Europa, a Raiola je tada rekao da će se njegov klijent vratiti na teren.

Ibrahimović je prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Paris Saint-Germaina prešao u Manchester United, za koji je odigrao 46 utakmica i postigao 28 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!