NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić otkrio koja dva kluba iz Premiershipa je odbio

Miralem Pjanić otkrio koja dva kluba iz Premiershipa je odbio

Miralem Pjanić, 27-godišnji bosanskohercegovački nogometaš u redovima Juventusa zasigurno je jedan od najboljih europskih veznjaka, a izbornik reprezentacije BiH, Robert Prosinečki sigurno je i više nego srećan jer u timu ima mađioničara poput Miralema Pjanića koji je 2016. godine pojačao Juventus. Miralem Pjanić otkrio je u razgovoru za talijanske medije kojih klubova je imao ponudu prije nego što je prešao u Juventus, i kako se to odlučio za reprezentaciju BiH.

pjanić otkrio

Pjanić je prije Juventusa nastupao za Lyon i Romu, a već tada je skrenuo na sebe pozornost talijanskog giganta, ali i drugih slavnih europskih nogometnih klubova. Međutim, Miralem Pjanić se odlučio za Juventus kao za najbolju opciju gdje bi mogao nastaviti svoju nogometnu karijeru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lionel Messi otkrio zašto nikad neće biti prijatelj sa Cristianom Ronaldom

Rijetko ko zna da je Miralem Pjanić imao priliku otići u Tottenham, i to kao zamjena za Luku Modrića koji je tada otišao u Real Madrid.

[su_premierleague]

“Imao sam priliku igrati za Tottenham, htjeli su da zamijenim Luku Modrića koji je otišao u Real Madrid. Rekao sam im da ne vjerujem da je pravo vrijeme za to i nisam htio otići tamo. Imao sam i prije ponudu Arsenala, ali odluke sam uvijek donosio kada dobro razmislim. Misilo sam da nije dobar potez otići u neki engleski tim,” rekao je Pjanić.

Miralem Pjanić otkrio je da je akođer mogao birati za koju reprezentaciju da nastupa s obzirom da je odrastao u Luksemburgu u koji je otišao kao dijete zbog ratnih neprilika u Bosni i Hercegovini. Pjanić je mogao birati između Francuske, Luksemburga ili Bosne i Hercegovine.

“Izabrao sam BiH jer sam osjećao da je važno pokazati, posebno mladim ljudima, da se san može ostvariti. Kada su moji roditelji napustili Tuzlu nismo ništa ponijeli. Samo su htjeli da njihova djeca žive u miru i da imaju šansu normalno odrastati. To su i uspjeli,” smatra Pjanić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!