NaslovnicaVijestiMIRALEM PJANIĆ SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem odlasku u...

MIRALEM PJANIĆ SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem odlasku u Barcelonu!

Posljednjih nekoliko dana španjolskim medijima kruže špekulacije kako je zvijezda Juventusa i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić jedna od glavnih meta Barcelone u ovom ljetnom prelaznom roku.

Pjanić odbio Barcelonu

Tu vijest su, prije svih, objavile katalonske novine Mundo Deportivo, u čijem izviješću se navodi kako čelnici Barce u Pjaniću vide idealnu zamjenu za Andresa Iniestu, koji je krajem prošle sezone napustio Camp Nou.

[su_bet365_100bonus]

Pjanić je u Juventus stigao iz Rome u ljeto 2016. godine za 32 miliona eura, i od tada je jedan od ključnih igrača ‘Stare dame’, u čijem dresu je protekle sezone odigrao 31 utakmicu u Seriji A, postigao pet golova i podijelio osam asistencija. Međutim, on se danas oglasio povodom ovih špekulacija, objavivši na svom službenom instagram profilu kako je sve to laž.  Naime, nakon što je lajkovao jednu od fotografija na instagramu na kojoj piše kako je Barcelona zainteresovana za njega, on je ubrzo objavio Instagram story na kojem je napisao: “Mamma mia… zbog lajka na toj fotografiji. Nisam ni pročitao što je pisalo, lažne vijesti.”

Pored Barcelone, on se također povezuje i sa odlaskom u Real Madrid i Manchester City, a ukoliko zaista bude odlazio iz kluba, zasigurno neće otići za cifru manju od 70 miliona eura. Novog španjolskog prvaka je prije nekoliko dana odbila i zvijezda Atletico Madrida i francuski reprezentativac Antoine Griezmann, koji je nakon nekoliko mjeseci povezivanja sa odlaskom iz kluba konačno potvrdio da ostaje u Atletico Madridu. Pored Pjanića, ostale mete Blaugrane ovog ljeta su Arthur iz Gremija, Frenkie de Jong iz Ajaxa, danski reprezentativac i zvijezda Tottenhama Christian Eriksen, kao i njihov bivši veznjak Thiago Alcantara, koji trenutno nastupa za Bayern Munchen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!