NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić: Transfer u Real Madrid je nemoguć

Miralem Pjanić: Transfer u Real Madrid je nemoguć

Veznjak talijanske Rome i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić, izjavio je da je potencijalni transfer u Real Madrid nemoguć, te da je u potpunosti fokusiran na dobre rezultate sa rimskim timom.

miralem pjanic

Mnogi svjetski mediji su u posljednje vrijeme 25-godišnjaka povezivali sa prelaskom na Santiago Bernabeu, tvrdeći da je Rafael Benitez očajan da pojača vezni red “kraljevskog” kluba.

Međutim, Pjanić je iznzistirao da ne razmišlja o mogućem transferu u ovom dijelu sezone, te je odbacio mogućnost odlaska iz kluba u zimskom prijelaznom roku.

“Interes Real Madrida? U ovom trenutku sam fokusiran na Romu”, rekao je Pjanić za La Gazzettu dello Sport.

“Još uvijek se borimo za Scudetto i prošli smo u osminu finala Lige prvaka. Zato je nemoguće da napustim Romu u ovom trenutku.”

[su_unibet_advent_calendar]

Njegov agent Michael Becker, u međuvremenu, se oglasio povodom svih špekulacija o Pjanićevoj budućnosti, izjavivši da nijedan klub nije pokazao interesovanje za njegovog klijenta.

“Te špekulacije me iznenađuju. Ne znam odakle dolaze. Ni Miralem, niti njegov otac, kao ni nitko iz Rome nije bio u kontaktu sa Real Madridom, Barcelonom ili bilo kojim drugim klubom.”

Pjanić je u Romu stigao iz Lyona u kolovozu 2011. godine, i od tada je postao ključna figura na sredini terena u “rimskoj vučici”.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!