NaslovnicaVijestiMiranda: Ronaldo i Messi bi postizali manje golova u Seriji A

Miranda: Ronaldo i Messi bi postizali manje golova u Seriji A

Defanzivac Intera Miranda izjavio je da bi Cristiano Ronaldo teško mogli u Seriji A postići isti broj golova koji kao u La Ligi.

Ronaldo i Messi bi postizali manje golova u Seriji A Miranda

Zvijezde Real Madrida i Barcelonu su trenutno najbolji strijelci svojih klubova svih vremena u španjolskom najvišem rangu.

Ronaldo je ove sezone postigao 30 golova u La Ligi, osam više od Lionela Messija. No, bivši igrač Atletico Madrida, Miranda, koji je igrao i protiv Messija i protiv Ronalda dok je boravio u Španjolskoj, vjeruje da bi ovaj dvojac teško mogao postići toliki broj golova u Italiji.

“Oni su obojica fantastični igrači i postigli bi mnogo golova u svakoj ligi. Međutim, ovdje u Italiji ne bi stigli toliko puta do gola koliko stižu u Španjolskoj, jer su timovi mnogo bolje organizirani taktički”, rekao je Miranda za Globo Esporte.

Miranda je prošlog ljeta dres Atletica zamijenio dresom milanskog kluba, čime je završio četverogodišnji period u prijestolnici Španjolske.

31-godišnjak je imao dosta uspjeha igrajući za Atletico, osvojio je titule prvaka La Lige, Europa ligu, a također je 2014. igrao i finale Lige prvaka.

Zasluge za to sve pripadaju većinom treneru Diegu Simeoneu, koji je i ove sezone na dobrom putu da stigne do finala Lige prvaka. Miranda ne očekuje da će Argentinac napustiti Atletico u skorije vrijeme.

“Samo njega vidim na poziciji Atleticovog trenera. On je sretan u Madridu i mislim da će tu ostati još dugo vremena. Kao i Atletico, i mi imamo sjajnog trener Roberta Mancinija u Interu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!