NaslovnicaVijestiMirko Vučinić: "FK Partizan sam odbio zbog..."

Mirko Vučinić: “FK Partizan sam odbio zbog…”

Bivši nogometaš Rome i Juventusa već neko vrijeme je bez kluba. Ovaj iskusni crnogorski napadač je zadnji aganžman imao u Al Jaziri za koji je postigao fenomenalnih 27 golova u 29 nastupa. Nakon toga je dobio nekoliko ponuda među kojima je bila i Partizanova, ali ih je Vučinić sve odbio.

Partizan sam odbio

Na njega su oko bacili mnogi klubovi, među kojima su bili mnogi iz Italije, kao i prvak Srbije Partizan, ali crnogorski napadač Mirko Vučinić preferira igrati golf u ovom trenutku i ne razmišlja o nogometu.

Crnogorska zvijezda je nedavno napunila 34 godine i sigurno bi mogao i dalje igrati na relativno visokoj razini, ali Mirko Vučinić trenutačno ne razmišlja o nogometu. Crnogorski napadač, kako izvještava Mondo, uživa u igranju golfa. Ne radi se samo o rekreaciji i “ubijanju” slobodnog vremena, nego Vučinić također igra na međunarodnim golf turnirima u Italiji i Francuskoj.

>> Transfer glasine: Juventus obara svjetski rekord sa transferom od 250 miliona eura, United šalje ogromnu ponudu za veznjaka Reala, Arsenal gubi ključne nogometaš na ljeto

Vučinić je slobodan igrač još od prošle godine nakon što je napustio Al Jazeeru nakon tri godine, provedene u klubu. Da se vrati nogometu, on očito ne misli. Imao je ponudu Partizana, San Lorenza i mnogih talijanskih klubova, ali ga nisu uspjeli uvjeriti na povratak. Trenutno, golf je važniji za njega od nogometa.

[su_bonus]

Napadač iz Nikšića postigao je veliki broj golova u svojoj karijeri. Igrao je 14 godina u Italiji, u početku za Lecce, a zatim za Romu i na kraju za Juventus, s kojim je tri puta bio talijanski prvak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!